Olga Hammett

Onze kennel bestaat al meer dan veertig jaar en heeft goede nakomelingen voort gebracht, waarvan Solidago’s Kolin wel de beroemdste is. Deze prachtige reu is bij ons geboren, maar door het enthousiasme van de eigenaar de heer C. Punt is de reu wereldberoemd geworden. Vele nazaten zijn er in ons land en in het buitenland te vinden.

Ons doel met fokken is: de nieuwe eigenaren van de pup veel vreugde te laten beleven aan hun nieuwe huisgenoot. En dat kan op velerlei gebied: als jachthond, als showhond, als helphond of gewoon gezellig , als huisgenoot.

We fokken geen ‘duizend-poten’, maar wel mooie honden, waar je goede successen mee behaalt op shows. En wat we heel belangrijk vinden: onze honden hebben karakters, waar we eigenlijk een beetje jaloers op zijn: de wens van de hond om zijn baasje een plezier te doen, staat boven al zijn andere wensen.

Het viertal wat nu bij ons thuis is, heeft een plezierig leven: er wordt zeker 5 kilometer per dag met hen gelopen door bossen, duinen en langs het strand. Ook goed voor de bazin. En nu de kinderen alle vijf het huis uit zijn, doen ze alles mee wat er zoal gebeurt in en om huis.

Komt u gerust eens kijken! U bent welkom!

Hartelijke groeten van Olga Hammett

Stuur mij een mailtje

Comments are closed.