Een Klein Berichtje

Het is al weer een hele tijd geleden dat je iets van onze honden gehoord hebt. Yasou (donker) word op 24-05-14 4 jaar en Kynai (blond)is 26-11-13 al weer 2 jaar geworden. De broertjes, ze hebben dezelfde moeder, zijn altijd samen en spelen elke dag met elkaar. Nog steeds genieten wij elke dag van hen en regelmatig krijgen wij complimenten over onze mooie Goldens. en dat zijn ze ook! Kynai heeft een echte speurneus en gaat regelmatig achter de konijnen aan, en Yasou kan enorm goed zwemmen. Maar boven alles hebben ze beide een heel goed karakter, zoals je mag verwachten van een Golden. Als wij in de buurt zijn zullen wij even binnen wippen.

Heel veel groeten uit Brunssum.
Roger, Margon, Sil, Kars en Imke Pastoor

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.