Fay 1 jaar

Onze Fay is vandaag 1 jaar geworden!

Het is een heerlijk meisje en vooral heel lief en zacht. Ook onze teckel Flip is gek met haar. Fay speelt heel lief met kleine hondjes en voor grotere honden kijkt ze altijd eerst even de kat uit de boom om vervolgens lekker te rennen en te spelen.

Luisteren kan ze inmiddels ook heel goed, we zijn nu bezig voor de B. Ze weet precies wanneer ze naar les gaat en is dan door het dolle heen. Ze werkt graag en vooral iets halen en brengen vindt ze geweldig. Voor eten doet ze trouwens alles 🙂

Hahahaha, ze eet graag en het liefst heeeeel veel. Maar dat doen we natuurlijk niet want ze moet mooi slank blijven.

Kortom Olga, het is een geweldige leuke en lieve hond. Veel mensen vinden haar ook prachtig, hoewel ik dat niet zo belangrijk vind. Haar karakter is heel goed ze is zo lief en zacht. Volgens mij zou het een goede moeder zijn. Daar hebben we het in het verleden wel eens over gehad samen, maar ik weet niet of ik dat wel moet doen omdat ik daar geen ervaring mee heb…..

We zouden ook nog bij je langs komen, maar de tijd gaat zo snel en als ik denk ik ga een afspraak met Olga maken schiet het er weer bij in (zoals zoveel helaas).

Fay is gek op water, water en water! Geen probleem hoor, er is hier genoeg water. Ook de zee vindt ze geweldig!

We gaan dagelijks 1 tot 2 keer een lange wandeling maken. Naar het bos, het meer of het strand! Ook onze Flip (teckel) geniet hiervan. Eenmaal thuis is ze heel tevreden en ligt dan lekker op haar kussen samen met Flip of bij je voeten.

Wil echt nog dit jaar bij je langs komen hoor! Heb je nog een nestje in de planning? Gaat alles goed met je? En met de honden?

Hierbij wat foto’s. Als je een foto op je site wil plaatsen is dat prima hoor!

Heel veel liefs en groetjes van ons en natuurlijk een dikke knuffel van Fay voor jou en natuurlijk een dikke knuffel voor haar moeder!

 XX Tanja

This entry was posted in foto, Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.