Home

Straks Een Pup?
Wordt u binnenkort eigenaar van een pup?
Kijk dan even op Het Welzijn van een Pup en Nieuwe Eigenaren van een Pup.

Belangrijk !

Als eigenaar van een pup raden wij u ten zeerste www.databankhonden.nl aan om uw hond te registreren.

Veters Zijn Top

Als bezoeker is het leuk; je staat tussen de puppy’s en laat ze lekker met je veters spelen. We zullen maar zeggen dat het oefenen is voor …….. 
Toch wel beetje vreemd; nog een paar daagjes en ze zijn er niet meer. Nee het is niet verdrietig, maar toch …… Een klein verzoekje aan de nieuwe eigenaren: stuur af en toe een foto en/of verhaaltje over jullie hond. Bekijk hier week 6

Op De Plaats Rust

Vandaag waren de pups niet in de stemming om zich van hun actieve kant te laten zien. Waarschijnlijk was er al zoveel bezoek geweest dat ze nu even geen zin hadden. Of zal het misschien hun schoonheidsslaapje zijn? Bekijk hier week 5

Leven In De Tent

Het wordt nu een dolle boel. Zodra de puppy’s wakker zijn, zijn ze ook echt wakker. De leuke geluiden hebben we niet kunnen vast leggen met de foto, maar daar wordt aan gewerkt. Daarover later meer. Geniet nu eerst maar van de foto’s. Week 4.

Uitnodiging

Voor de toekomstige eigenaren is het binnenkort feest. Op zaterdag 13 januari 14:30 zullen de puppy’s in een feestelijke sfeer hun nest verlaten. Dit zal plaats vinden op het Landgoed Huize Glory

Het adres is Elzenlaan 2, 1865 BM, Bergen aan Zee.

Neem gerust wandelschoenen mee, want op het landgoed zijn er genoeg wandelpaden.

De Groei Zet Door

Het zal jullie niet verbazen, maar de puppy’s blijven groeien. Het grappige is dat je nu zo langzamerhand verschillen merkt qua karakter. Ze stoeien ook lekker met elkaar. Tot dat moeders om de hoek komt kijken dan laten ze ‘alles vallen’. Eten is nog steeds het belangrijkste. Veel plezier met de foto’s

Oogjes Open

De puppy’s zijn al weer twee weken oud. En dat is te zien.De oogjes zijn open en dat geeft ook meteen aanleiding om te gaan lopen. Hoewel dat nog niet altijd zo elegant gaat. Feit is wel dat ze veel actiever worden nu dat de oogjes open zijn. Het zijn mooie donkere oogjes die mooi glinsteren. Nu we het toch over donker hebben. Let eens eens op de neusjes en pootjes. 

Filmpje op Facebook
Foto’s van de puppy’s

Mooiste Pups Ooit

De pups zijn nu één week oud. Ze slapen nog veel, dus de karakter eigenschappen zijn nog niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is; dit zijn de mooiste puppy’s ooit. Het is een pracht om die kleine hummeltjes te zien kruipen en slapen. Zo mooi om te zien dat ze het liefst zo dicht mogelijk bij elkaar willen zijn. 

Geniet hier van de foto’s.

9 Prachtige Pups

Jody heeft 9 prachtige pups geworpen. Zowel moeder als pups maken het goed. Hier zult u veel foto’s van de pups vinden. We kunnen ons best voorstellen dat dit niet genoeg is, maar moeder en pups rusten veel dus bel aub eerst even. Het zou jammer zijn als u voor niets zou komen. Hieronder ziet u de foto van een pup van 1 dag oud.

Voor de toekomstige eigenaren hebben we een speciale pagina gemaakt met Tips&Trucs.

Jody is Drachtig

28-10-2017
We zijn verheugd te melden dat Jody gedekt is door Valentijn Jako Musthave. We zullen jullie op de hoogte houden.

web-jody Jako
Stamboom-jody stamboom-jako

Live Stream

06-11-2016
Je zou het liefst je toekomstige pub nu al dag en nacht willen bekijken.Dat snappen wij, maar helaas is er niet genoeg plek voor iedereen. Daarom zullen we aanstaande zondag 15:00 een live video uitzenden. Heb je vragen? Laat het ons nu al vast weten of stel ze zondag live.

Foto’s week 4
Video week 4

Foto’s week 3
Video week 3

Foto’s week 2
Video week 2

Foto’s week 1
Video week 1

Het zijn er 6 !

18-10-2016
Het is Jody gelukt zes prachtige puppy’s te werpen. Drie reutjes en drie teefjes. Zowel moeder als alle puppy’s maken het goed. Regelmatig zullen wij foto’s op de website plaatsen zodat jullie kunnen mee genieten.

De eerste foto’s vind je hier.

Jody is Drachtig

30-09-2016
We zijn verheugd te melden dat Jody gedekt is door Valentijn Jako Musthave. Omdat we onze nieuwsgierigheid niet konden bedwingen hebben we alvast een echo laten maken. Wat een mooi gezicht om die kleine koppies te zien en de hartjes te zien kloppen.

Foto’s van de nieuwe puppy-bezitters!

img_5501-20140310

Afbeelding 2 van 82


Berichten
We vinden het erg leuk om te horen hoe het met de pup gaat, dus stuur gerust foto’s en berichten in (website@solidagos.nl). Neem ook eens een kijkje bij berichten van vorige eigenaren.
Mocht u foto’s in het originele formaat willen hebben laat het ons dat even weten welke foto(‘s).
Als u op [laat lijst zien] dan krijgt u alle foto’s te zien. De naam van de afbeelding ziet u door de muis er even boven te houden.

Het welzijn voor de pup.

————————————————-

Interesse in een pup?

Neemt u a.u.b. contact op met me of bel me 06-203 474 56.
U vindt Kennel Solidago in Alkmaar.
Wilt u op bezoek komen? Maak dan eerst een afspraak aub.
De puppy’s worden gefokt volgens de richtlijnen van de GRCN.

Comments are closed.